Turisme Garriguella

El petit poble de Garriguella es troba en un entorn privilegiat, envoltat de vinyes i oliveres, al peu de la serra de l’Albera i molt a prop de les millors platges de la Costa Brava.

A Garriguella hi trobareu diversitat d’allotjaments –hotels, cases rurals, camping- i un gran nombre de restaurants; podreu gaudir d’activitats familiars com visites al Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera, visites a cellers i al trull d’oli, concerts, fires, festes populars…

La situació privilegiada del poble permet amb curts desplaçaments tota mena d’activitats:

Visites al museu Dalí a Figueres i a la casa de Dalí a Port Lligat que es troba entre Cadaqués i el Cap de Creus o a les ruïnes romanes i gregues d’Empúries, els monestirs de Sant Pere de Rodes, Sant Quirze de Colera i la Colegiata de Vilabertran.

Senderisme i cicloturisme pel Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà o el Paratge Natural de l’Albera.

Activitats esportives, des del golf de Peralada a l’emoció del paracaigudisme a Empuriabrava, passant pels esports nàutics com la vela, el caiac, el piraguisme o el windsurf a les costes mediterrànies de Roses o Llançà.

I tota mena d’activitats lúdiques com les nits al Casino i al Festival de música de Peralada i les visites de turisme enològic per gran nombre de cellers de la D.O. Empordà.   

 

Garriguella: tot un món per descobrir!