Clos de la Torre Oli d'Oliva Verge Extra

Descripció

Tant la torre que dóna nom al nostre oli i a les finques del seu voltant, com les oliveres, són el clar exemple de l’estreta relació que hi ha hagut des de fa generacions, i que encara hi ha, entre l’home i el seu entorn.

El nostre oli prové únicament de les terres d’una de les famílies amb més tradició oleícola de l’Empordà, de qui hem heretat el seu bon fer.

El bagatge i experiència acumulats durant tants anys, exemplificat en les oliveres centenàries es combinen de forma sàvia en una plantació moderna de diverses varietats d’oliveres importades d’altres llocs.

L’oli d’oliva verge extra Clos de la Torre és un oli únic, fruitat i equilibrat, fet exclusivament amb olives produïdes a la pròpia finca, rigorosament seleccionades en el seu punt òptim de maduració, per tal de conservar la major riquesa d’aromes i sabors.

Les varietats que hem triat per elaborar l’oli d’oliva verge extra Clos de la Torre son l’argudell, autòctona de l’Empordà, la picual, d’origen andalús i la frantoio, autòctona de la Toscana italiana, que cultivades en aquest indret de l’ Empordà, donen uns fruits amb uns flavors màgics.

El producte que es comercialitzem és fruit del cupatge dels olis procedents de les tres varietats i es realitza sempre mitjançant un detallat estudi previ.

 

Situació i contacte:

Finca Clos de la Torre

Ctra. C-252, Km. 51,5

17780 – Garriguella (Girona)

Tel. 972 510 369

info@closdelatorre.com

www.closdelatorre.com