Fira del brunyol 2014

Com cada any aquest passat Dissabte Sant,30 de març, es va celebrar la Fira de la Garnatxa i el Brunyol, amb bon temps i una gran assistència de firaires i públic.

Us hi esperem el proper any!!

FIRA DE LA GARNATXA I DEL BRUNYOL DE L’EMPORDÀ 

- GARRIGUELLA -

 

Benvinguts i benvingudes!

 

Des de 1998 la ja tradicional Fira de la Garnatxa i els Brunyols  us convida a fer un del millors maridatges possibles per a llaminers i llamineres. Hi podeu degustar els brunyols de l’Empordà així com la Garnatxa de l' Empordà,  Banyuls i vins del  Minervois.

 

 

El brunyol, molt propi de la Quaresma, és un postre fet amb una massa  ensucrada i fregida d’ou, llet, farina, aigua i espècies.

La diversió del brunyol rau en el fet de menjar-se'l i també en la seva preparació, ja que és un plat cuinat a moltes mans, tradicionalment en família. Avui també el trobareu fet per d'altres col·lectivitats com associacions o grups d'amics.

 

Des d'aquí volem remarcar la R que li dona la denominació d'origen i l'autenticitat al nostre postre empordanès ja que heu de saber que un bRunyol mai serà un bunyol.

 

La Garnatxa és un vi dolç natural. Elaborat amb un mínim del 90% de raïm de varietat garnatxa (anomenat lledoner  a  l'Empordà). Generós, amb sabor del mateix raïm madur, càlid i sedós, virtuts que li concedeixen els trets d'un vi de postres excepcional.

 

Us convidem a degustar i provar les diferents mostres i a descobrir el sabor intens d'aquest vi tradicional empordanès.

 

A la fira a més de les degustacions gastronòmiques hi ha activitats culturals i altres propostes que esperem que us agradin i que necessiten de la vostra participació. Que tingueu una molt bona jornada.